Sekina.se - Små och stora lån

Låna pengar snabbt

Låna pengar samma dag även under kvällar och helger. Allt som krävs är ett bankkonto i samma bank som långivaren och att långivaren håller öppet. Lånen utgörs främst av smslån och bör ej ses som långsiktiga.

Välj konto för utbetalning:

Kravet på snabbhet begränsar utbudet

I det fall det uppstår ett akut behov av att låna pengar, har du oftast inte så många alternativ till hands. Att ansöka om ett lån via en bank är i regel en tidskrävande process där du i bästa fall får räkna med att vänta i allafall en eller några bankdagar på din utbetalning.

Lånen på den här sidan är s.k. SMS-lån. Smslånens specialitet är snabba utbetalningar i akuta situationer. Smslånegivare beviljar överlag även fler lån. Att det är så beror främst på det som är smslånets nackdel: de ordinarie priserna är betydligt högre än det är för andra typer av lån. På det sättet tjänar företagen pengar trots att de tar en högre kreditrisk. En kreditupplysning görs dock alltid. Det bästa sättet är att använda ett smslån är att utnyttja ett räntefritt erbjudande och sedan vara noggrann med att betala tillbaka lånat belopp innan den räntefria perioden är slut.

Ta bara ett smslån om en snabb utbetalning är viktigare än priset. Du bör aldrig se lånet som långsiktigt eftersom det blir väldigt mycket dyrare än ett lån normalt ska behöva vara.

Vad krävs?

  • BankID eller motsvarande.
  • Konto hos samma bank som långivaren.
  • Ansök under öppettider.

Du använder BankID för att banken ska slippa flaskhalsar som fördröjer ansökningsprocessen. Blir lånet beviljat under bankens öppettider, kan du därför med enkelhet få ut pengarna på en kort stund efter att din ansökan godkänts.

Vänta till nästa bankdag? Få lägre ränta!

Om du har tid att vänta på dina pengar tills nästkommande bankdag får du genast en bättre möjlighet att låna pengar till lägre ränta. Vissa snabblån har betydligt bättre ordinarie priser än ovanstående smslån och betalar ut samma dag oavsett vilken svensk bank du använder dig av - förutsatt att du ansöker i god tid en vanlig vardag.

Stopptiderna för en inskickad och godkänd ansökan brukar vanligtvis ligga någonstans mellan klockan 11.00 och 13.30. Observera att långivarna som vi hänvisar till under den här rubriken inte betalar ut under kvällar och helger och att beviljandegraden är något lägre.

Snabblån med lägre ränta >>>

Du har inte sparat några lån ännu!