Sekina.se - Små och stora lån

Omfinansiering

1. Överlåt betalningen av din nuvarande faktura.
2. Ersätt ditt gamla lån eller kredit med ett nytt lån med lägre ränta.

Lånebelopp:Upp till 100.000:-
Löptid:Samma som faktura
Årsränta:Individuellt
Effektiv ränta:Individuellt
Åldersgräns:18 år
Betalningsanmärkning:Nej
Lån utan UC:Nej
Uppläggningsavgift:Ingen
Avi:Ingen
Administrationsavgift:Kan förekomma

Vad är omfinansiering?

Anyfin screenshot

Problemet med kreditbolag är att deras fokus sällan ligger på kunden, då de främst vill gå på egen vinst. För dig som kund visar sig detta i höga räntor, vilket med tiden kan slita allt hårdare på din privatekonomi. Och ju fler fakturor som trillar in i slutet av varje månad - desto svårare blir det att få en bra överblick av kostnaderna.

Varför omfinansiera?

Att omfinansiera är ett smart sätt att undvika dessa splittrade betalningar. Det innebär att den som redan har ett befintligt lån, eller flera krediter, ansöker om ett nytt lån för att betala den gamla skulden. Omfinansiering, refinansiering, återfinansiering eller skuldfinansiering - kärt barn har många namn. Innan trenden nådde Sverige brukade begreppet främst kopplas till bolånekrisen i USA, där människor som tagit ut nya bolån med huset som säkerhet fastnade i en omöjlig återbetalningssituation. Trenden med omfinansiering som vi nu ser är långtifrån gårdagens lånekris, och allt fler utnyttjar det till sin fördel. Med omfinansiering slipper du dras med olika räntor och villkor, och i slutet av månaden har du bara ett lån att betala av. Ett helt nytt lån kräver dock att du som kund sedan kontaktar alla dina kreditgivare och betalar av din skuld, en efter en.

Hur du kan gå tillväga

Genom att ansöka om omfinansiering via sidor som Anyfin.com sparar du både tid och pengar, då de löser betalningen av dina krediter så fort din ansökan är godkänd. Återbetalningen av dina skulder sker alltså automatiskt, och allt som återstår är Anyfins faktura. Att ansöka via Anyfin är dessutom avsevärt enklare och smidigare än att söka sig till större banker. Allt du behöver göra är att skicka in en bild på din senaste månadsfaktura, sedan gör Anyfin resten. Du får ett skräddarsytt erbjudande med en individuell månadsränta, och processen är helt kostnadsfri. Anyfins mål är att sänka din månadskostnad, och att inte bidra till en ökad skuldsättning. Du behåller fortfarande förmånerna på ditt kreditkort, men sänker räntan.

Genom att sänka månadsräntan sparar du pengar, vilket på lång sikt kan bli en stor summa som annars skulle gått rakt i kreditgivarnas ficka. Att allt fler sitter med ofördelaktiga lån är inte så konstigt med tanke på den lockande bild som målas upp långivare. Att använda sig av låneförmedlare innebär fler mellanhänder, vilket drabbar dig som kund med dolda kostnader som låneförmedlarna skor sig på.

En smidigare vardag

När du låter Anyfin ta över dina fakturor behöver du inte sitta och räkna på hur stort lån du behöver för att täcka dina befintliga skulder. Erbjudandet du får är baserat på en helautomatisk process, utan något krångel med formulär. Genom mindre administrativt arbete kan Anyfin hålla kostnaderna nere, vilket du som kund tjänar på. Dessutom har Anyfin inga krav på att du måste ha en viss typ anställningsform eller bestämd inkomst. Du får en individuell bedömning, något som många andra kreditinstitut inte erbjuder.

Även för den som har en stabil inkomst och budget kan det vara värt att se över hur mycket pengar som faktiskt slukas av smålån, krediter och delbetalningar. Att tänka långsiktigt blir en investering för framtiden, och genom att ansöka för omfinansiering kan man ligga steget före. Det skadar inte att vara offensiv med sin ekonomi, och din plånbok kommer tacka dig när månadskostnaderna sänks.

Kundtjänst

Måndag:08:00 - 20:00
Tisdag:08:00 - 20:00
Onsdag:08:00 - 20:00
Torsdag:08:00 - 20:00
Fredag:08:00 - 20:00
Lördag:10:00 - 16:00
Söndag:10:00 - 16:00

Övriga villkor

Skuldsaldo Kronofogden:Nej
Fast anställning:Behövs ej
Folkbokförd i SverigeKrävs

Anyfin företagsuppgifter

Postadress:Vattugatan 17
Postnr. & ort:111 52 Stockholm
Org.nummer:559094-8005
Telefon:08-665 60 60
Recension - Anyfin
Helhetsbetyg 5/5

Betyget är vårt sätt att försöka ge en helhetsbild av Anyfin låneprodukt och ska inte ses som en personlig rekommendation.

Du har inte sparat några lån ännu!