Låna pengar snabbt

Var får du låna? Svar inom 10 sekunder!

Skriv in ett lånebelopp upp till 50 000 kronor i formuläret så kontrollerar vi vilka kreditgivare som beviljar din ansökan. Vi samarbetar med ett 20-tal kreditgivare. Löptider 3 - 12 månader. Effektiv ränta mellan 29 % och 1400%.

Representativt exempel

Ett lån på 1000 kronor i 3 månader ger en kreditkostnad på 395 kronor. Totalt att återbetala 1395 kronor. Den effektiva räntan är 704%. Vilken ränta du får beror i slutändan på vilken långivare du väljer. Alla priser framgår tydligt vid ansökan.

Endast lån för akuta situationer

Var medveten att snabbhet är det som prioriteras i söket ovan. Kreditgivarna som dyker upp i det här söket skiljer sig ofta från de du hittar i vårt ordinarie prissök och har ofta, men inte alltid, högre effektiva räntor.
Till det positiva hör att du även hittar fördelar i form av räntefria erbjudanden.

Det ordinarie prissöket listar lån för dig som inte har extremt bråttom. Detta är lån som läggs upp på minst 1 års löptid till lägre räntor, men där du kan betala av tillbaka snabbare utan extra kostnad. Uppläggen där har överlag ett försiktigare upplägg med ett lugnare avbetalningstempo och mindre risk för skenande kostnader. Till nackdelen hör att de tar längre tid att betala ut och att färre ansökningar blir godkända.

Du har inte sparat några lån ännu!