Sekina.se - Små och stora lån

Zensum

Zensum Logo
Lånebelopp:20.000 - 500.000 kr
Löptid:1 - 15 år
Årsränta:3.45 - 29.06 %
Effektiv ränta:3.51 - 33.26 %
Utbetalningstid:Ej angivet
Åldersgräns:18 år
Betalningsanmärkning:Ja
Lån utan UC:Nej
Uppläggningsavgift:0 kr
Avi:0 kr
Årsavgift:0 kr
Förmedlingsavgift:0 %

Hur mycket kostar det?

Prisuppskattaren

Välj lånebelopp:

Välj löptid:

Priset är en uppskattning som baseras på Zensum´s individuella räntor 3.45 - 29.06 %. Vi har räknat på räntor som ligger i närheten av de mest beviljade räntorna (de som används på Zensum´s webbplats). Exakt pris bestäms först efter att du skickat in din ansökan.

Hur står sig Zensum mot andra?

5
5
0

Kundtjänst

Måndag:09:00 - 21:00
Tisdag:09:00 - 21:00
Onsdag:09:00 - 21:00
Torsdag:09:00 - 21:00
Fredag:09:00 - 17:00
Lördag:Stängt
Söndag:Stängt

Villkor

Betalningsanmärkning:OK
Inkomst:101k - 150k
Ålder:18 år
Skuldsaldo Kronofogden:Ger avslag
Folkbokförd:Krävs

Zensum AB

Postadress:Riddargatan 30
Postnr. & ort:114 57 Stockholm
Org.nummer:556953-5742
Telefon:0771-30 44 44

Låna hos Zensum

Zensum är en låneförmedlare som jämför marknadens toppskikt vad gäller finansinstitut och erbjuder sina kunder ett lån som passar deras önskvärda ändamål. De samarbetar med ett flertal banker och långivare och vilken av dem som blir aktuell i de olika fallen beror bland annat på vilket typ av lån en kund vill ta, hur stort lånet är samt vad respektive bank eller långivare har att erbjuda. Att ta hjälp av en låneförmedlare likt Zensum kan hjälpa dig att få ett bättre lån på flera punkter, bland annat med en lägre ränta. Det är även ett smart sätt att undvika att samla på dig flera kreditupplysningar från Upplysningscentralen, UC.

Lånevillkor

En låneansökan görs enklast via ansökningsformulär som du hittar online på Zensums hemsida, eller genom att ringa till deras kundtjänst och få hjälp av en lånehandläggare. Hos Zensum kan du som är 18 år och har en fast årsinkomst på minst 120 000 kronor ansöka om ett lån på upp till 500 000 kronor. Vidare gäller att du ej fått någon registrerad betalningsanmärkning under de senaste sex månaderna och är skuldfri hos Kronofogden sedan minst sex månader. Med andra ord är det acceptabelt att det ligger kvar en anmärkning om dessa båda villkor uppfylls. Det är också ett krav att du är folkbokförd i Sverige sedan minst ett år tillbaka.

Vad gäller räntan är den rörlig och återbetalningstiden kan ansökas om 1 – 15 år. Uppläggningsavgiften är 0 kronor och att använda en låneförmedlingstjänst hos Zensum är kostnadsfritt.

Övrigt

När din ansökan enligt villkoren är inskickad kommer de banker och långivare som Zensums jobbar med att presentera egna bud på den aktuella låneansökan. Tillsammans med en lånehandläggare från Zensum får du återkoppling och rådgivning och ni går tillsamman igenom alla förslag för att hitta det som passar dig bäst. När du väl har bestämt dig för ett förslag kommer du via den banken eller långivare, signera lånet. Detta kan du göra både manuellt genom att få papper hem i brevlådan som du skriver på fysiskt, eller så kan du välja att signera lånet på bankens hemsida med hjälp av ditt Mobila BankID. När skuldebrevet är ifyllt och signerat tar det sedan mellan två och tre bankdagar att få lånet utbetalt till ditt bankkonto.

Viktigt att tänka på är att den information som Zensum erbjuder endast är vägledande. Det är upp till dig som kund att värdera och även kontrollera den information som lämnas av den slutliga långivaren gällande aktuellt lån. Eventuella avtal som tecknas mellan kund och långivaren ansvarar inte Zensum för då de enbart erbjuder förmedlingstjänsten mellan dig som låntagare och banken som långivare.

Plus

  • Du får flera upplägg att välja mellan då Zensum hjälper dig jämföra bankernas erbjudande.
  • Låneförmedlingstjänsten är helt kostnadsfri då det är Zensums partners som står för eventuella extrakostnader.
  • Endast en kreditupplysning görs och anmärkningar får finnas om övriga villkor uppfylls, se ovan.

Minus

  • Det kan ta lite tid att få ut pengarna utbetalda då en jämförelse mellan långivare först ska göras i kontakt med en handläggare. Sedan tar det ytterligare 2–3 dagar att få pengarna utbetalda.
  • Det går inte att kontakta Zensums kundtjänst på helger.
Zensum screenshot

Omdömen & betygsättning

Beviljandegrad:5/10
Priser:5/10
Villkor:5/10
Öppettider:5/10
Storlek & Etablering5/10
Avgifter:5/10
Webbplats & information5/10
Helhetskänsla5/10
Totalpoäng:40 av 80 (50.0%)
Recension - Zensum
Helhetsbetyg 2.50/5

Betyget är vårt sätt att försöka ge en helhetsbild av Zensum låneprodukt och ska inte ses som en personlig rekommendation.

Du har inte sparat några lån ännu!